DSpace Repository

Застосування міжнародної системи якості HACCP на переробному підприємстві

Show simple item record

dc.contributor.author Валюх, Марія
dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2020-03-15T08:14:57Z
dc.date.available 2020-03-15T08:14:57Z
dc.date.issued 2018-04-03
dc.identifier.citation Валюх М. Д. Застосування міжнародної системи якості HACCP на переробному підприємстві / М. Д. Валюх, Н. В. Новікова // Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: зб. матеріалів 72-ої Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції. - К.: НУБіП України. – 2018. – С. 267–268. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1185
dc.description.abstract Під гігієною молочних продуктів розуміється сукупність умов і необхідних заходів для їх виробництва, зберігання і реалізації, що забезпечують безпеку, хороші органолептичні показники і корисність при вживанні в їжу. Якість харчових продуктів – сукупність властивостей, що відображають їх здатність забезпечувати потреби людини в харчових речовинах, органолептику, безпеку для здоров'я споживача, стабільність складу і збереження споживчих властивостей. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Національний університет біоресурсів і природокористування України ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Застосування міжнародної системи якості HACCP на переробному підприємстві ru
dc.type Article en


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account