dc.contributor.author |
Валюх, Марія |
|
dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-15T08:14:57Z |
|
dc.date.available |
2020-03-15T08:14:57Z |
|
dc.date.issued |
2018-04-03 |
|
dc.identifier.citation |
Валюх М. Д. Застосування міжнародної системи якості HACCP на переробному підприємстві / М. Д. Валюх, Н. В. Новікова // Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: зб. матеріалів 72-ої Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції. - К.: НУБіП України. – 2018. – С. 267–268. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1185 |
|
dc.description.abstract |
Під гігієною молочних продуктів розуміється сукупність умов і необхідних заходів для їх виробництва, зберігання і реалізації, що забезпечують безпеку, хороші органолептичні показники і корисність при вживанні в їжу. Якість харчових продуктів – сукупність властивостей, що відображають їх здатність забезпечувати потреби людини в харчових речовинах, органолептику, безпеку для здоров'я споживача, стабільність складу і збереження споживчих властивостей. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Національний університет біоресурсів і природокористування України |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Застосування міжнародної системи якості HACCP на переробному підприємстві |
ru |
dc.type |
Article |
en |