Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Валюх, Марія | |
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.date.accessioned | 2020-03-15T08:14:57Z | |
dc.date.available | 2020-03-15T08:14:57Z | |
dc.date.issued | 2018-04-03 | |
dc.identifier.citation | Валюх М. Д. Застосування міжнародної системи якості HACCP на переробному підприємстві / М. Д. Валюх, Н. В. Новікова // Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: зб. матеріалів 72-ої Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції. - К.: НУБіП України. – 2018. – С. 267–268. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1185 | |
dc.description.abstract | Під гігієною молочних продуктів розуміється сукупність умов і необхідних заходів для їх виробництва, зберігання і реалізації, що забезпечують безпеку, хороші органолептичні показники і корисність при вживанні в їжу. Якість харчових продуктів – сукупність властивостей, що відображають їх здатність забезпечувати потреби людини в харчових речовинах, органолептику, безпеку для здоров'я споживача, стабільність складу і збереження споживчих властивостей. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Національний університет біоресурсів і природокористування України | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Застосування міжнародної системи якості HACCP на переробному підприємстві | ru |
dc.type | Article | en |