Репозиторий Dspace

Застосування міжнародної системи якості HACCP на переробному підприємстві

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Валюх, Марія
dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2020-03-15T08:14:57Z
dc.date.available 2020-03-15T08:14:57Z
dc.date.issued 2018-04-03
dc.identifier.citation Валюх М. Д. Застосування міжнародної системи якості HACCP на переробному підприємстві / М. Д. Валюх, Н. В. Новікова // Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: зб. матеріалів 72-ої Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції. - К.: НУБіП України. – 2018. – С. 267–268. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1185
dc.description.abstract Під гігієною молочних продуктів розуміється сукупність умов і необхідних заходів для їх виробництва, зберігання і реалізації, що забезпечують безпеку, хороші органолептичні показники і корисність при вживанні в їжу. Якість харчових продуктів – сукупність властивостей, що відображають їх здатність забезпечувати потреби людини в харчових речовинах, органолептику, безпеку для здоров'я споживача, стабільність складу і збереження споживчих властивостей. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Національний університет біоресурсів і природокористування України ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Застосування міжнародної системи якості HACCP на переробному підприємстві ru
dc.type Article en


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись