DSpace Repository

Використання біотехнології в молочній промисловості

Show simple item record

dc.contributor.author Похіл, Кристина
dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2020-03-15T08:07:34Z
dc.date.available 2020-03-15T08:07:34Z
dc.date.issued 2018-04-03
dc.identifier.citation Похіл К. Є. Використання біотехнології в молочній промисловості / К. Є. Похіл, Н. В. Новікова. // Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: зб. матеріалів 72-ої Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції. - К.: НУБіП України. – 2018. – С. 167–168. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1184
dc.description.abstract У харчовій промисловості ферментацію застосовують головним чином для одержання молочних продуктів. У сквашуванні молока зазвичай беруть участь стрептококи й молочнокислі бактерії; лактоза при цьому перетворюється в молочну кислоту. Шляхом використання інших реакцій, які супроводжують головний процес або йдуть при наступній обробці, одержують й інші продукти переробки молока: сметану, йогурт, сир й ін. Властивості кінцевого продукту залежать при цьому від характеру й інтенсивності реакцій ферментації. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Національний університет біоресурсів і природокористування України ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Використання біотехнології в молочній промисловості ru
dc.type Article en


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account