dc.contributor.author |
Похіл, Кристина |
|
dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-15T08:07:34Z |
|
dc.date.available |
2020-03-15T08:07:34Z |
|
dc.date.issued |
2018-04-03 |
|
dc.identifier.citation |
Похіл К. Є. Використання біотехнології в молочній промисловості / К. Є. Похіл, Н. В. Новікова. // Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: зб. матеріалів 72-ої Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції. - К.: НУБіП України. – 2018. – С. 167–168. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1184 |
|
dc.description.abstract |
У харчовій промисловості ферментацію застосовують головним чином для одержання молочних продуктів. У сквашуванні молока зазвичай беруть участь стрептококи й молочнокислі бактерії; лактоза при цьому перетворюється в молочну кислоту.
Шляхом використання інших реакцій, які супроводжують головний процес або йдуть при
наступній обробці, одержують й інші продукти переробки молока: сметану, йогурт, сир й ін. Властивості кінцевого продукту залежать при цьому від характеру й інтенсивності реакцій ферментації. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Національний університет біоресурсів і природокористування України |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Використання біотехнології в молочній промисловості |
ru |
dc.type |
Article |
en |