Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Похіл, Кристина | |
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.date.accessioned | 2020-03-15T08:07:34Z | |
dc.date.available | 2020-03-15T08:07:34Z | |
dc.date.issued | 2018-04-03 | |
dc.identifier.citation | Похіл К. Є. Використання біотехнології в молочній промисловості / К. Є. Похіл, Н. В. Новікова. // Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: зб. матеріалів 72-ої Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції. - К.: НУБіП України. – 2018. – С. 167–168. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1184 | |
dc.description.abstract | У харчовій промисловості ферментацію застосовують головним чином для одержання молочних продуктів. У сквашуванні молока зазвичай беруть участь стрептококи й молочнокислі бактерії; лактоза при цьому перетворюється в молочну кислоту. Шляхом використання інших реакцій, які супроводжують головний процес або йдуть при наступній обробці, одержують й інші продукти переробки молока: сметану, йогурт, сир й ін. Властивості кінцевого продукту залежать при цьому від характеру й інтенсивності реакцій ферментації. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Національний університет біоресурсів і природокористування України | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Використання біотехнології в молочній промисловості | ru |
dc.type | Article | en |