dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-14T14:53:12Z |
|
dc.date.available |
2020-03-14T14:53:12Z |
|
dc.date.issued |
2019-09-12 |
|
dc.identifier.citation |
Новікова Н. В. Аналіз особливостей інновацій в харчовій індустрії /Н. В. Новікова // Науково-інформаційний вісник. - Херсон, 2019. - Вип. 12: Всеукр. інтернет конференції «Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції», 12 вересня 2019 р. - С. 201–204 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1182 |
|
dc.description.abstract |
Із точки зору розвитку інноваційної діяльності у харчовій промисловості можна стверджувати, що функції держави полягають у налагодженні достатнього виробництва якісної сільськогосподарської сировини та продукції оздоровчого призначення, яка б забезпечувала населення достатньою кількістю білків, жирів, вуглеводів, вітамінів, мікроелементів та інших біологічно активних речовин; з наявністю певних обсягів її резервування на регламентований термін з урахуванням впливу непередбачуваних ризиків. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ “Херсонський державний аграрний університет” |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Аналіз особливостей інновацій в харчовій індустрії |
ru |
dc.type |
Article |
ru |