DSpace Repository

Аналіз особливостей інновацій в харчовій індустрії

Show simple item record

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2020-03-14T14:53:12Z
dc.date.available 2020-03-14T14:53:12Z
dc.date.issued 2019-09-12
dc.identifier.citation Новікова Н. В. Аналіз особливостей інновацій в харчовій індустрії /Н. В. Новікова // Науково-інформаційний вісник. - Херсон, 2019. - Вип. 12: Всеукр. інтернет конференції «Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції», 12 вересня 2019 р. - С. 201–204 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1182
dc.description.abstract Із точки зору розвитку інноваційної діяльності у харчовій промисловості можна стверджувати, що функції держави полягають у налагодженні достатнього виробництва якісної сільськогосподарської сировини та продукції оздоровчого призначення, яка б забезпечувала населення достатньою кількістю білків, жирів, вуглеводів, вітамінів, мікроелементів та інших біологічно активних речовин; з наявністю певних обсягів її резервування на регламентований термін з урахуванням впливу непередбачуваних ризиків. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ “Херсонський державний аграрний університет” ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Аналіз особливостей інновацій в харчовій індустрії ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account