Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.date.accessioned | 2020-03-14T14:53:12Z | |
dc.date.available | 2020-03-14T14:53:12Z | |
dc.date.issued | 2019-09-12 | |
dc.identifier.citation | Новікова Н. В. Аналіз особливостей інновацій в харчовій індустрії /Н. В. Новікова // Науково-інформаційний вісник. - Херсон, 2019. - Вип. 12: Всеукр. інтернет конференції «Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції», 12 вересня 2019 р. - С. 201–204 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1182 | |
dc.description.abstract | Із точки зору розвитку інноваційної діяльності у харчовій промисловості можна стверджувати, що функції держави полягають у налагодженні достатнього виробництва якісної сільськогосподарської сировини та продукції оздоровчого призначення, яка б забезпечувала населення достатньою кількістю білків, жирів, вуглеводів, вітамінів, мікроелементів та інших біологічно активних речовин; з наявністю певних обсягів її резервування на регламентований термін з урахуванням впливу непередбачуваних ризиків. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ “Херсонський державний аграрний університет” | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Аналіз особливостей інновацій в харчовій індустрії | ru |
dc.type | Article | ru |