Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Аверчев, О. В. | |
dc.contributor.author | Онищенко, С. О. | |
dc.contributor.author | Алмашова, В.С. | |
dc.contributor.author | Ковшакова, Т.С. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-12T10:18:56Z | |
dc.date.available | 2020-03-12T10:18:56Z | |
dc.date.issued | 2019-03-14 | |
dc.identifier.citation | Аверчев О.В. Способи корегування якості «Зеленого горошку» з допомогою біодобрив та мікроелементів / О.В.Аверчев, С.О.Онищенко, В.С. Алмашова, Т.С. Ковшакова // Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності». - матеріали Міжн. наук.-практ. конф., м. Херсон, 14-15 березня 2019 р. –Херсон: Видавничий дім «Гельветика», 2019. – С.45-48 | ru |
dc.identifier.isbn | 978-966-916-760-6 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1157 | |
dc.description.abstract | Зернобобові культури є основним компонентом високобілкових ресурсів як у харчуванні людей, так й у раціоні тварин і птиці, в Україні у теперішній час відчувається значний дефіцит харчового й кормового білка рослинного походження. Ці явища приводять до незбалансованості продуктів харчування і кормів за незамінними амінокислотами та протеїном, до неповноцінного харчування людей, а також до скорочення поголів’я та зниження продуктивності тваринництва й птахівництва. Виникла необхідність у зміні структури сівозмін у бік збільшення зернобобових культур з метою забезпечення повної потреби населення в цих продуктах. Збільшення частки зернобобових культур у структурі посівних площ є найдешевшим і найефективнішим шляхом підвищення родючості ґрунтів,зростання вмісту гумусу й азоту та захисту земель від деградації. Одним із завдань наших досліджень було не лише встановити вплив обробки насіння бором, молібденом і ризоторфіном на врожайність гороху овочевого в технічній стиглості та сухій речовині, а й визначити якість продукції та термін настання технічної стиглості під дією досліджуваних факторів за двох строків сівби. Слід зазначити, що разом зі збільшенням рівня врожаю необхідно досягти й покращення показників якості вирощуваної продукції | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» | ru |
dc.subject | Кафедра землеробства | ru |
dc.title | Способи корегування якості «Зеленого горошку» з допомогою біодобрив та мікроелементів | ru |
dc.type | Article | ru |