dc.contributor.author |
Аверчев, О. В. |
|
dc.contributor.author |
Онищенко, С. О. |
|
dc.contributor.author |
Алмашова, В.С. |
|
dc.contributor.author |
Ковшакова, Т.С. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-12T10:18:56Z |
|
dc.date.available |
2020-03-12T10:18:56Z |
|
dc.date.issued |
2019-03-14 |
|
dc.identifier.citation |
Аверчев О.В. Способи корегування якості «Зеленого горошку» з допомогою біодобрив та мікроелементів / О.В.Аверчев, С.О.Онищенко, В.С. Алмашова, Т.С. Ковшакова // Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності». - матеріали Міжн. наук.-практ. конф., м. Херсон, 14-15 березня 2019 р. –Херсон: Видавничий дім «Гельветика», 2019. – С.45-48 |
ru |
dc.identifier.isbn |
978-966-916-760-6 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1157 |
|
dc.description.abstract |
Зернобобові культури є основним компонентом високобілкових ресурсів як у харчуванні людей, так й у раціоні тварин і птиці, в Україні у теперішній час відчувається значний дефіцит харчового й кормового білка рослинного походження. Ці явища приводять до незбалансованості продуктів харчування і кормів за незамінними амінокислотами та протеїном, до неповноцінного харчування людей, а також до скорочення поголів’я та зниження продуктивності тваринництва й птахівництва. Виникла необхідність у зміні структури сівозмін у бік збільшення зернобобових культур з метою забезпечення повної потреби населення в цих продуктах. Збільшення частки зернобобових культур у структурі посівних площ є найдешевшим і найефективнішим шляхом підвищення родючості ґрунтів,зростання вмісту гумусу й азоту та захисту земель від деградації. Одним із завдань наших досліджень було не лише встановити вплив обробки насіння бором, молібденом і ризоторфіном на врожайність гороху овочевого в технічній стиглості та сухій речовині, а й визначити якість продукції та термін настання технічної стиглості під дією досліджуваних факторів за двох строків сівби. Слід зазначити, що разом зі збільшенням рівня врожаю необхідно досягти й покращення показників якості вирощуваної продукції |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» |
ru |
dc.subject |
Кафедра землеробства |
ru |
dc.title |
Способи корегування якості «Зеленого горошку» з допомогою біодобрив та мікроелементів |
ru |
dc.type |
Article |
ru |