DSpace Repository

Способи корегування якості «Зеленого горошку» з допомогою біодобрив та мікроелементів

Show simple item record

dc.contributor.author Аверчев, О. В.
dc.contributor.author Онищенко, С. О.
dc.contributor.author Алмашова, В.С.
dc.contributor.author Ковшакова, Т.С.
dc.date.accessioned 2020-03-12T10:18:56Z
dc.date.available 2020-03-12T10:18:56Z
dc.date.issued 2019-03-14
dc.identifier.citation Аверчев О.В. Способи корегування якості «Зеленого горошку» з допомогою біодобрив та мікроелементів / О.В.Аверчев, С.О.Онищенко, В.С. Алмашова, Т.С. Ковшакова // Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності». - матеріали Міжн. наук.-практ. конф., м. Херсон, 14-15 березня 2019 р. –Херсон: Видавничий дім «Гельветика», 2019. – С.45-48 ru
dc.identifier.isbn 978-966-916-760-6
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1157
dc.description.abstract Зернобобові культури є основним компонентом високобілкових ресурсів як у харчуванні людей, так й у раціоні тварин і птиці, в Україні у теперішній час відчувається значний дефіцит харчового й кормового білка рослинного походження. Ці явища приводять до незбалансованості продуктів харчування і кормів за незамінними амінокислотами та протеїном, до неповноцінного харчування людей, а також до скорочення поголів’я та зниження продуктивності тваринництва й птахівництва. Виникла необхідність у зміні структури сівозмін у бік збільшення зернобобових культур з метою забезпечення повної потреби населення в цих продуктах. Збільшення частки зернобобових культур у структурі посівних площ є найдешевшим і найефективнішим шляхом підвищення родючості ґрунтів,зростання вмісту гумусу й азоту та захисту земель від деградації. Одним із завдань наших досліджень було не лише встановити вплив обробки насіння бором, молібденом і ризоторфіном на врожайність гороху овочевого в технічній стиглості та сухій речовині, а й визначити якість продукції та термін настання технічної стиглості під дією досліджуваних факторів за двох строків сівби. Слід зазначити, що разом зі збільшенням рівня врожаю необхідно досягти й покращення показників якості вирощуваної продукції ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» ru
dc.subject Кафедра землеробства ru
dc.title Способи корегування якості «Зеленого горошку» з допомогою біодобрив та мікроелементів ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account