00 DSpace/Manakin Repository

Дослідження впливу овочевих пюре на технологію виробництва морозива

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Велнечук, Олександра
dc.date.accessioned 2025-12-11T08:18:49Z
dc.date.available 2025-12-11T08:18:49Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Велнечук О.О., Дзюндзя О.В.Дослідження впливу овочевих пюре на технологію виробництва морозива. ХІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і здобувачів освіти «Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості», 2025 , ХНТУ, с.103-105 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11502
dc.description.abstract розглянуто перспективність використання овочевих пюре для виробництва низькокалорійного морозива ru
dc.publisher Херсонський національний технічний університет ru
dc.subject морозиво, овочеве пюре, технологія ru
dc.title Дослідження впливу овочевих пюре на технологію виробництва морозива ru
dc.type Thesis ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу