Показати скорочений опис матеріалу
| dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
| dc.contributor.author | Велнечук, Олександра | |
| dc.date.accessioned | 2025-12-11T08:18:49Z | |
| dc.date.available | 2025-12-11T08:18:49Z | |
| dc.date.issued | 2025 | |
| dc.identifier.citation | Велнечук О.О., Дзюндзя О.В.Дослідження впливу овочевих пюре на технологію виробництва морозива. ХІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і здобувачів освіти «Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості», 2025 , ХНТУ, с.103-105 | ru |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/11502 | |
| dc.description.abstract | розглянуто перспективність використання овочевих пюре для виробництва низькокалорійного морозива | ru |
| dc.publisher | Херсонський національний технічний університет | ru |
| dc.subject | морозиво, овочеве пюре, технологія | ru |
| dc.title | Дослідження впливу овочевих пюре на технологію виробництва морозива | ru |
| dc.type | Thesis | ru |