00 DSpace/Manakin Repository

Інноваційні рішення при виробництві соусів.

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Макаренко, Павло
dc.date.accessioned 2025-12-05T10:49:37Z
dc.date.available 2025-12-05T10:49:37Z
dc.date.issued 2025-03-21
dc.identifier.citation Всеукраїнська науково-практична конференція «Горизонти розвитку сільськогосподарського виробництва та переробки в Україні» до дня пам’яті доктора с.г. професора, академіка Пелих Віктора Григоровича, 21 березня 2025 м. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11487
dc.description.abstract Аналіз інновацій в технології виробництва харчових продуктів показує, що основні напрямки розвитку стосуються підвищення якості продукції, безпеки і здоров'я за рахунок використання нової сировини і технологій виробництва. Крім того, важливим є забезпечення сталості виробництва та зменшення впливу на навколишнє середовище. Робоча гіпотеза полягає в тому, що використання інноваційних технологій та інгредієнтів матиме позитивний вплив на здоров'я споживачів і забезпечить сталість виробництва за рахунок розширення асортименту продуктів харчування, підвищення їх харчової цінності та збагачення необхідними поживними речовинами. ru
dc.publisher ХДАЕУ/Кропивницький ru
dc.relation.ispartofseries Всеукраїнська науково-практична конференція 21 березня 2025 м. Кропивницький;С. 222-224
dc.title Інноваційні рішення при виробництві соусів. ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу