| dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
| dc.contributor.author | Макаренко, Павло | |
| dc.date.accessioned | 2025-12-05T10:49:37Z | |
| dc.date.available | 2025-12-05T10:49:37Z | |
| dc.date.issued | 2025-03-21 | |
| dc.identifier.citation | Всеукраїнська науково-практична конференція «Горизонти розвитку сільськогосподарського виробництва та переробки в Україні» до дня пам’яті доктора с.г. професора, академіка Пелих Віктора Григоровича, 21 березня 2025 м. | ru |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/11487 | |
| dc.description.abstract | Аналіз інновацій в технології виробництва харчових продуктів показує, що основні напрямки розвитку стосуються підвищення якості продукції, безпеки і здоров'я за рахунок використання нової сировини і технологій виробництва. Крім того, важливим є забезпечення сталості виробництва та зменшення впливу на навколишнє середовище. Робоча гіпотеза полягає в тому, що використання інноваційних технологій та інгредієнтів матиме позитивний вплив на здоров'я споживачів і забезпечить сталість виробництва за рахунок розширення асортименту продуктів харчування, підвищення їх харчової цінності та збагачення необхідними поживними речовинами. | ru |
| dc.publisher | ХДАЕУ/Кропивницький | ru |
| dc.relation.ispartofseries | Всеукраїнська науково-практична конференція 21 березня 2025 м. Кропивницький;С. 222-224 | |
| dc.title | Інноваційні рішення при виробництві соусів. | ru |