DSpace KSAEU

Перспективи використання нішевих культур для виробництва харчових олій.

Show simple item record

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Аветян, Аркадій
dc.date.accessioned 2025-12-05T10:45:41Z
dc.date.available 2025-12-05T10:45:41Z
dc.date.issued 2025-03-21
dc.identifier.citation Всеукраїнська науково-практична конференція «Горизонти розвитку сільськогосподарського виробництва та переробки в Україні» до дня пам’яті доктора с.г. професора, академіка Пелих Віктора Григоровича, 21 березня 2025 м. Кропивницький. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11486
dc.description.abstract Нетрадиційною сировиною, яка все частіше застосовується для збагачення харчової продукції є різні види олійного насіння (льону, гарбуза, кунжуту та ін.) та продуктів його переробки. Найкорисніша олія - тільки холодного віджиму. Ця технологія дозволяє максимально зберегти в продукті корисні речовини. Попит на олії холодного віджиму зростає - люди більш обізнані і розуміють, наприклад, що олія з гарбуза, в якій багато цинку та калію, корисніша за оливкову. ru
dc.publisher ХДАЕУ/Кропивницький ru
dc.relation.ispartofseries матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Горизонти розвитку сільськогосподарського виробництва та переробки в Україні» до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Пелиха Віктора Григоровича (21березня 2025 р.);С.166-168
dc.subject нішові культури ru
dc.subject лляна олія ru
dc.title Перспективи використання нішевих культур для виробництва харчових олій. ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account