00 DSpace/Manakin Repository

Перспективи використання нішевих культур для виробництва харчових олій.

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Аветян, Аркадій
dc.date.accessioned 2025-12-05T10:45:41Z
dc.date.available 2025-12-05T10:45:41Z
dc.date.issued 2025-03-21
dc.identifier.citation Всеукраїнська науково-практична конференція «Горизонти розвитку сільськогосподарського виробництва та переробки в Україні» до дня пам’яті доктора с.г. професора, академіка Пелих Віктора Григоровича, 21 березня 2025 м. Кропивницький. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11486
dc.description.abstract Нетрадиційною сировиною, яка все частіше застосовується для збагачення харчової продукції є різні види олійного насіння (льону, гарбуза, кунжуту та ін.) та продуктів його переробки. Найкорисніша олія - тільки холодного віджиму. Ця технологія дозволяє максимально зберегти в продукті корисні речовини. Попит на олії холодного віджиму зростає - люди більш обізнані і розуміють, наприклад, що олія з гарбуза, в якій багато цинку та калію, корисніша за оливкову. ru
dc.publisher ХДАЕУ/Кропивницький ru
dc.relation.ispartofseries матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Горизонти розвитку сільськогосподарського виробництва та переробки в Україні» до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Пелиха Віктора Григоровича (21березня 2025 р.);С.166-168
dc.subject нішові культури ru
dc.subject лляна олія ru
dc.title Перспективи використання нішевих культур для виробництва харчових олій. ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу