DSpace KSAEU

Формування споживчої якості соусної продукції підвищеної біологічної цінності

Show simple item record

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Алєщенко, Людмила
dc.date.accessioned 2025-12-05T09:54:42Z
dc.date.available 2025-12-05T09:54:42Z
dc.date.issued 2025-05-14
dc.identifier.citation IV Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості» (14 травня 2025 року) ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11483
dc.description.abstract На ринку соусів спостерігається тенденція до збільшення споживчого попиту на продукцію з натуральної сировини високої якості, без використання штучних компонентів. Зважаючи на постійний ріст та зміну цін та уподобань споживачів, проблема розширення асортименту соусної продукції для страв та кулінарних виробів є актуальною і потребує пошуку нових підходів до їх конструювання. ru
dc.publisher ХДАЕУ/Кропивницький ru
dc.relation.ispartofseries Мат.IV Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених;С. 14-15
dc.subject томатні соуси ru
dc.subject біологічна цінність ru
dc.title Формування споживчої якості соусної продукції підвищеної біологічної цінності ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account