Показати скорочений опис матеріалу
| dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
| dc.contributor.author | Алєщенко, Людмила | |
| dc.date.accessioned | 2025-12-05T09:54:42Z | |
| dc.date.available | 2025-12-05T09:54:42Z | |
| dc.date.issued | 2025-05-14 | |
| dc.identifier.citation | IV Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості» (14 травня 2025 року) | ru |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/11483 | |
| dc.description.abstract | На ринку соусів спостерігається тенденція до збільшення споживчого попиту на продукцію з натуральної сировини високої якості, без використання штучних компонентів. Зважаючи на постійний ріст та зміну цін та уподобань споживачів, проблема розширення асортименту соусної продукції для страв та кулінарних виробів є актуальною і потребує пошуку нових підходів до їх конструювання. | ru |
| dc.publisher | ХДАЕУ/Кропивницький | ru |
| dc.relation.ispartofseries | Мат.IV Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених;С. 14-15 | |
| dc.subject | томатні соуси | ru |
| dc.subject | біологічна цінність | ru |
| dc.title | Формування споживчої якості соусної продукції підвищеної біологічної цінності | ru |