Репозиторий Dspace

Формування споживчої якості соусної продукції підвищеної біологічної цінності

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Алєщенко, Людмила
dc.date.accessioned 2025-12-05T09:54:42Z
dc.date.available 2025-12-05T09:54:42Z
dc.date.issued 2025-05-14
dc.identifier.citation IV Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості» (14 травня 2025 року) ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11483
dc.description.abstract На ринку соусів спостерігається тенденція до збільшення споживчого попиту на продукцію з натуральної сировини високої якості, без використання штучних компонентів. Зважаючи на постійний ріст та зміну цін та уподобань споживачів, проблема розширення асортименту соусної продукції для страв та кулінарних виробів є актуальною і потребує пошуку нових підходів до їх конструювання. ru
dc.publisher ХДАЕУ/Кропивницький ru
dc.relation.ispartofseries Мат.IV Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених;С. 14-15
dc.subject томатні соуси ru
dc.subject біологічна цінність ru
dc.title Формування споживчої якості соусної продукції підвищеної біологічної цінності ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись