Репозиторий Dspace

Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання продукції рослинництва

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Козлова, Ольга
dc.date.accessioned 2025-10-02T09:31:02Z
dc.date.available 2025-10-02T09:31:02Z
dc.date.issued 2025-08-25
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11362
dc.description.abstract Ріпак озимий (Brassica napus L.) є однією з провідних олійних культур, що відіграє важливу роль у сільському господарстві завдяки високій продуктивності та широкому спектру використання [1]. Вибір гібридів з високим потенціалом врожайності та стійкістю до стресових факторів є ключовим завданням аграрної науки. ru
dc.subject Ріпак озимий, біометричні показники, гібрид, онтогенез ru
dc.title Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання продукції рослинництва ru
dc.title.alternative Всеукраїнська науково-практична конференція ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись