DSpace Repository

Інноваційні технології переробки сільськогосподарської продукції: шляхи до підвищення ефективності та сталого розвитку агросектору

Show simple item record

dc.contributor.author Ірза, А.
dc.contributor.author Вогнівенко, Л.П.
dc.date.accessioned 2025-06-05T09:00:51Z
dc.date.available 2025-06-05T09:00:51Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Ірза, А. Інноваційні технології переробки сільськогосподарської продукції: шляхи до підвищення ефективності та сталого розвитку агросектору / А. Ірза, Л. Вогнівенко // Молодь – науці і виробництву: актуальні питання харчової промисловості: тези доп. IV Всеукр. наук.-техн. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, Кропивницький, 14 трав. 2025 р. [Електронне вид.] – Кропивницький: ХДАЕУ, 2025. – С. 33. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10842
dc.description.abstract У статті розглянуто роль інноваційних технологій переробки сільськогосподарської продукції як ключового чинника підвищення ефективності та сталого розвитку аграрного сектору України. Акцент зроблено на сучасних напрямах інновацій — автоматизації, біотехнологіях, енергоефективних рішеннях і глибокій переробці сировини. Окреслено переваги впровадження таких технологій: зменшення втрат, покращення якості продукції, зниження екологічного навантаження та зміцнення експортного потенціалу. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title Інноваційні технології переробки сільськогосподарської продукції: шляхи до підвищення ефективності та сталого розвитку агросектору ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account