Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Медведєва, Анжеліка | |
dc.date.accessioned | 2020-03-05T14:47:26Z | |
dc.date.available | 2020-03-05T14:47:26Z | |
dc.date.issued | 2008 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О. Використання субтропічної сировини в технологіях самбуків / О. Дзюндзя, А. Медведєва // Товари і ринки. – 2008. – №2. – С. 113–118. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1078 | |
dc.description.abstract | Вивчено можливість застосування хурми у технологіях самбуків. Запропоновано використовувати цю сировину у солодких стравах із частковою або повною заміною сахарози на фруктозу. Розроблено технологію та рецептури самбуків із застосуванням свіжої хурми й порошку з неї, що сприятиме розширенню асортименту продукції профілактичного призначення. | ru |
dc.publisher | Київський національний торговельно-економічний університет | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Використання субтропічної сировини в технологіях самбуків | ru |
dc.type | Article | ru |