00 DSpace/Manakin Repository

Використання субтропічної сировини в технологіях самбуків

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Медведєва, Анжеліка
dc.date.accessioned 2020-03-05T14:47:26Z
dc.date.available 2020-03-05T14:47:26Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier.citation Дзюндзя О. Використання субтропічної сировини в технологіях самбуків / О. Дзюндзя, А. Медведєва // Товари і ринки. – 2008. – №2. – С. 113–118. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1078
dc.description.abstract Вивчено можливість застосування хурми у технологіях самбуків. Запропоновано використовувати цю сировину у солодких стравах із частковою або повною заміною сахарози на фруктозу. Розроблено технологію та рецептури самбуків із застосуванням свіжої хурми й порошку з неї, що сприятиме розширенню асортименту продукції профілактичного призначення. ru
dc.publisher Київський національний торговельно-економічний університет ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Використання субтропічної сировини в технологіях самбуків ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу