dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Медведєва, Анжеліка |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-05T14:47:26Z |
|
dc.date.available |
2020-03-05T14:47:26Z |
|
dc.date.issued |
2008 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О. Використання субтропічної сировини в технологіях самбуків / О. Дзюндзя, А. Медведєва // Товари і ринки. – 2008. – №2. – С. 113–118. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1078 |
|
dc.description.abstract |
Вивчено можливість застосування хурми у технологіях самбуків. Запропоновано використовувати цю сировину у солодких стравах із частковою або повною заміною сахарози на фруктозу. Розроблено технологію та рецептури самбуків із застосуванням свіжої хурми й порошку з неї, що сприятиме розширенню асортименту продукції профілактичного призначення. |
ru |
dc.publisher |
Київський національний торговельно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Використання субтропічної сировини в технологіях самбуків |
ru |
dc.type |
Article |
ru |