Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Горач, Ольга | |
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Резвих, Ніна | |
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Вогнівенко, Людмила | |
dc.contributor.author | Резнікова, Вероніка | |
dc.date.accessioned | 2025-05-16T10:22:18Z | |
dc.date.available | 2025-05-16T10:22:18Z | |
dc.date.issued | 2024-05 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10759 | |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва що включає приготування фаршу, формування i заморожування, який відрізняється тим, що до м'ясного фаршу додається порошок рослинного походження | ru |
dc.publisher | Національний орган інтелектуальної власності державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" | ru |
dc.subject | пельмені | ru |
dc.title | Патент №156203 Спосіб виробництва пельменів. (22.05.2024) . Бюл.№21 | ru |
dc.type | Other | ru |