DSpace Repository

Патент на корисну модель № 157235 Спосіб виробництва кексу

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Горач, Ольга
dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.contributor.author Резвих, Ніна
dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Вогнівенко, Людмила
dc.date.accessioned 2025-05-16T07:33:02Z
dc.date.available 2025-05-16T07:33:02Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Дзюндзя О. В., Горач О. О., Новікова Н.В., Резвих Н. І., Ряполова І. О., Вогнівенко Л. П. Патент на корисну модель № 157235 Спосіб виробництва кексу Бюл. №38, від 18.09.2024 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10757
dc.description.abstract Спосіб виробництва кексу включає підготовку сировини, збивання до утворення однорідної маси, додавання меланжу, карбонату амонію, борошна, плодів ірги, замішування тіста, викладання у форми і випікання. Здійснюють збивання розм’якшеного вершкового масла з фруктозою 10-15 хв, додавання порошку з хурми і меланжу та збивання до отримання однорідної маси, додавання карбонату амонію, ретельне перемішування, додавання борошна, гуміарабіку і сушених плодів ірги, замішування тіста 2-3 хв з додаванням солі кухонної і ваніліну, викладання у форми, випікання при температурі 180-190 °C протягом 30-35 хв та охолодження . ru
dc.publisher Національний орган інтелектуальної власності державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" ru
dc.subject кекс ru
dc.title Патент на корисну модель № 157235 Спосіб виробництва кексу ru
dc.type Other ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account