DSpace Repository

Історія вживання м'яса в їжу та витоки виробництва м’яса

Show simple item record

dc.contributor.author Кушнеренко, Владислав
dc.date.accessioned 2025-05-15T12:10:33Z
dc.date.available 2025-05-15T12:10:33Z
dc.date.issued 2024-09-17
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10746
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ХДАЕУ ru
dc.relation.ispartofseries Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Наукові і технологічні виклики тваринництва у ХХІ столітті», присвяченої 95-річчю від дня народження доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка УААН Г. О. Богданова, м. Київ, НУБіП України;Секція 2
dc.subject історія, мясо, виробництво ru
dc.title Історія вживання м'яса в їжу та витоки виробництва м’яса ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account