dc.contributor.author | Кушнеренко, Владислав | |
dc.date.accessioned | 2025-05-15T12:10:33Z | |
dc.date.available | 2025-05-15T12:10:33Z | |
dc.date.issued | 2024-09-17 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10746 | |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет ХДАЕУ | ru |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Наукові і технологічні виклики тваринництва у ХХІ столітті», присвяченої 95-річчю від дня народження доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка УААН Г. О. Богданова, м. Київ, НУБіП України;Секція 2 | |
dc.subject | історія, мясо, виробництво | ru |
dc.title | Історія вживання м'яса в їжу та витоки виробництва м’яса | ru |
dc.type | Thesis | ru |