Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Аверчев, О. В. | |
dc.contributor.author | Воєвода, Н. В. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-05T09:16:50Z | |
dc.date.available | 2020-03-05T09:16:50Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Аверчев О.В. Перспективи створення нових видів органічних консервів із гарбуза великоплідного /О.В. Аверчев, Н.В. Воєвода // Аграрна політика Європейського Союзу: виклики та перспективи : монографія / за ред. проф. Т. О. Зінчук. – Київ: «Центр учбової літератури», 2019. – С. 411-421. | ru |
dc.identifier.issn | 978-611-01-1467-7 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1057 | |
dc.description.abstract | Досліджена можливість створення нових консервів із органічного гарбуза великоплідного функціонального характеру. Визначені їх основні компоненти, які позитивно впливають на роботу серцево-судинної системи людини. Склад консервів адаптовано до умов масового виробництва на вітчизняних підприємствах. Рекомендовано використання в якості складових компонентів сучасні сорти овочевих культур. | ru |
dc.publisher | Житомирський національний агроекологічний університет | ru |
dc.subject | функціональне харчування | |
dc.subject | органічні консерви | |
dc.subject | органічні продукти харчування | |
dc.subject | органічне виробництво | |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Перспективи створення нових видів органічних консервів із гарбуза великоплідного | ru |
dc.type | Book chapter | ru |