Репозиторий Dspace

Перспективи створення нових видів органічних консервів із гарбуза великоплідного

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Аверчев, О. В.
dc.contributor.author Воєвода, Н. В.
dc.date.accessioned 2020-03-05T09:16:50Z
dc.date.available 2020-03-05T09:16:50Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Аверчев О.В. Перспективи створення нових видів органічних консервів із гарбуза великоплідного /О.В. Аверчев, Н.В. Воєвода // Аграрна політика Європейського Союзу: виклики та перспективи : монографія / за ред. проф. Т. О. Зінчук. – Київ: «Центр учбової літератури», 2019. – С. 411-421. ru
dc.identifier.issn 978-611-01-1467-7
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1057
dc.description.abstract Досліджена можливість створення нових консервів із органічного гарбуза великоплідного функціонального характеру. Визначені їх основні компоненти, які позитивно впливають на роботу серцево-судинної системи людини. Склад консервів адаптовано до умов масового виробництва на вітчизняних підприємствах. Рекомендовано використання в якості складових компонентів сучасні сорти овочевих культур. ru
dc.publisher Житомирський національний агроекологічний університет ru
dc.subject функціональне харчування
dc.subject органічні консерви
dc.subject органічні продукти харчування
dc.subject органічне виробництво
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Перспективи створення нових видів органічних консервів із гарбуза великоплідного ru
dc.type Book chapter ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись