dc.contributor.author |
Аверчев, О. В. |
|
dc.contributor.author |
Воєвода, Н. В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-05T09:16:50Z |
|
dc.date.available |
2020-03-05T09:16:50Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Аверчев О.В. Перспективи створення нових видів органічних консервів із гарбуза великоплідного /О.В. Аверчев, Н.В. Воєвода // Аграрна політика Європейського Союзу: виклики та перспективи : монографія / за ред. проф. Т. О. Зінчук. – Київ: «Центр учбової літератури», 2019. – С. 411-421. |
ru |
dc.identifier.issn |
978-611-01-1467-7 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1057 |
|
dc.description.abstract |
Досліджена можливість створення нових консервів із органічного гарбуза великоплідного функціонального характеру. Визначені їх основні компоненти, які позитивно впливають на роботу серцево-судинної системи людини. Склад консервів адаптовано до умов масового виробництва на вітчизняних підприємствах. Рекомендовано використання в якості складових компонентів сучасні сорти овочевих культур. |
ru |
dc.publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет |
ru |
dc.subject |
функціональне харчування |
|
dc.subject |
органічні консерви |
|
dc.subject |
органічні продукти харчування |
|
dc.subject |
органічне виробництво |
|
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Перспективи створення нових видів органічних консервів із гарбуза великоплідного |
ru |
dc.type |
Book chapter |
ru |