DSpace Repository

Біотехнології в харчовій промисловості: інновації та можливості

Show simple item record

dc.contributor.author Вогнівенко, Л.П.
dc.contributor.author Літвінова, К.С.
dc.date.accessioned 2025-02-27T07:53:13Z
dc.date.available 2025-02-27T07:53:13Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Вогнівенко, Л.П. Біотехнології в харчовій промисловості: інновації та можливості //Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки / Херсонський державний аграрно-економічний університет. Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2024. Вип. 5.- С.157-163 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10423
dc.description.abstract У статті розглянуті актуальні питання біотехнологій в сучасній харчовій промисло-вості, їх розвиток та роль у виготовленні харчової продукції. Виробництво харчових про-дуктів і напоїв засноване на переробці сировини, в основному сільським господарством. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title Біотехнології в харчовій промисловості: інновації та можливості ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account