dc.contributor.author |
Вогнівенко, Л.П. |
|
dc.contributor.author |
Літвінова, К.С. |
|
dc.date.accessioned |
2025-02-27T07:53:13Z |
|
dc.date.available |
2025-02-27T07:53:13Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Вогнівенко, Л.П. Біотехнології в харчовій промисловості: інновації та можливості //Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки / Херсонський державний аграрно-економічний університет. Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2024. Вип. 5.- С.157-163 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10423 |
|
dc.description.abstract |
У статті розглянуті актуальні питання біотехнологій в сучасній харчовій промисло-вості, їх розвиток та роль у виготовленні харчової продукції. Виробництво харчових про-дуктів і напоїв засноване на переробці сировини, в основному сільським господарством. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ХДАЕУ |
ru |
dc.title |
Біотехнології в харчовій промисловості: інновації та можливості |
ru |
dc.type |
Article |
ru |