dc.contributor.author | Вогнівенко, Л.П. | |
dc.contributor.author | Качур, Г.М. | |
dc.date.accessioned | 2025-02-27T07:49:08Z | |
dc.date.available | 2025-02-27T07:49:08Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Вогнівенко, Л.П. Використання водоростей як альтернативної сировини для харчової промисловості//Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки / Херсонський державний аграрно-економічний університет. Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2024. Вип. 5.-С.150-156 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10422 | |
dc.description.abstract | У статті представлено глибокий аналіз можливості використання водоростей, таких як хлорела, спіруліна та ламінарія, як альтернативної сировини для харчової про-мисловості. Підкреслено, що ці водорості можуть стати ефективною заміною тра-диційним джерелам білка, оскільки вони мають значно вищу харчову цінність, містять багатий комплекс вітамінів (зокрема групи В, а також С та Е), мінералів (кальцій, залізо, магній) та антиоксидантів. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ХДАЕУ | ru |
dc.title | Використання водоростей як альтернативної сировини для харчової промисловості | ru |
dc.type | Article | ru |