00 DSpace/Manakin Repository

Використання водоростей як альтернативної сировини для харчової промисловості

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Вогнівенко, Л.П.
dc.contributor.author Качур, Г.М.
dc.date.accessioned 2025-02-27T07:49:08Z
dc.date.available 2025-02-27T07:49:08Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Вогнівенко, Л.П. Використання водоростей як альтернативної сировини для харчової промисловості//Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки / Херсонський державний аграрно-економічний університет. Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2024. Вип. 5.-С.150-156 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10422
dc.description.abstract У статті представлено глибокий аналіз можливості використання водоростей, таких як хлорела, спіруліна та ламінарія, як альтернативної сировини для харчової про-мисловості. Підкреслено, що ці водорості можуть стати ефективною заміною тра-диційним джерелам білка, оскільки вони мають значно вищу харчову цінність, містять багатий комплекс вітамінів (зокрема групи В, а також С та Е), мінералів (кальцій, залізо, магній) та антиоксидантів. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title Використання водоростей як альтернативної сировини для харчової промисловості ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу