Репозиторий Dspace

Використання водоростей як альтернативної сировини для харчової промисловості

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Вогнівенко, Л.П.
dc.contributor.author Качур, Г.М.
dc.date.accessioned 2025-02-27T07:49:08Z
dc.date.available 2025-02-27T07:49:08Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Вогнівенко, Л.П. Використання водоростей як альтернативної сировини для харчової промисловості//Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки / Херсонський державний аграрно-економічний університет. Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2024. Вип. 5.-С.150-156 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10422
dc.description.abstract У статті представлено глибокий аналіз можливості використання водоростей, таких як хлорела, спіруліна та ламінарія, як альтернативної сировини для харчової про-мисловості. Підкреслено, що ці водорості можуть стати ефективною заміною тра-диційним джерелам білка, оскільки вони мають значно вищу харчову цінність, містять багатий комплекс вітамінів (зокрема групи В, а також С та Е), мінералів (кальцій, залізо, магній) та антиоксидантів. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title Використання водоростей як альтернативної сировини для харчової промисловості ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись