dc.contributor.author |
Шкарапата, Я.Є. |
|
dc.contributor.author |
Єзіков, В.І. |
|
dc.contributor.author |
Кирилов, Ю. Є. |
|
dc.contributor.author |
Дзюба, В.П. |
|
dc.contributor.author |
Іванченко, В.О. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-04T14:02:52Z |
|
dc.date.available |
2020-03-04T14:02:52Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.citation |
Тенденції розвитку і оцінка ефективності застосування мікрохвильових технологій для покращення зберігання сільськогосподарської продукції / Я.Є. Шкарапата, В.І. Єзіков, Ю.Є. Кирилов, В.П. Дзюба, В.О. Іванченко // Теорія і практика сучасного природознавства : матеріали VІ Всеукр. наук.-практ. інтернет конф.: зб. наук. пр. – Херсон: Вид-во ПП Вишемирський В. С., 2017. – С. 35-44 |
ru |
dc.identifier.isbn |
978-617-7273-79-9 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1036 |
|
dc.description.abstract |
Постановка проблеми. Створення нових прогресивних технологій, які б забезпечували більш тривале зберігання цінних харчових властивостей сільськогосподарської продукції являється актуальним і на сьогоднішній день. Саме тому, зусилля всіх заготівельних і переробних організацій направлені на максимальне зниження втрат під час транспортування, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції. Постійно вдосконалюється їх матеріально-технічна база, впроваджуються нові технології.
Стан вивчення проблеми. Загальновідомі труднощі, а деколи і неможливість тривалого зберігання продукції сільськогосподарського виробництва в стані біозу. Тому, для забезпечення збереження поживних якостей продукції, як правило, вдаються до зупинення або різкого гальмування в ній біологічних процесів. Досягають цього різноманітними фізичними чинниками: зміною температури, вологості, осмотичного тиску, опромінюванням, змінюючи склад газового середовища і ін. Цьому присвячені чисельні публікації і ряд фундаментальних робіт. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний ун-т |
ru |
dc.subject |
Кафедра публічного управління та адміністрування |
ru |
dc.title |
Тенденції розвитку і оцінка ефективності застосування мікрохвильових технологій для покращення зберігання сільськогосподарської продукції |
ru |
dc.type |
Article |
ru |