00 DSpace/Manakin Repository

Тенденції розвитку і оцінка ефективності застосування мікрохвильових технологій для покращення зберігання сільськогосподарської продукції

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Шкарапата, Я.Є.
dc.contributor.author Єзіков, В.І.
dc.contributor.author Кирилов, Ю. Є.
dc.contributor.author Дзюба, В.П.
dc.contributor.author Іванченко, В.О.
dc.date.accessioned 2020-03-04T14:02:52Z
dc.date.available 2020-03-04T14:02:52Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Тенденції розвитку і оцінка ефективності застосування мікрохвильових технологій для покращення зберігання сільськогосподарської продукції / Я.Є. Шкарапата, В.І. Єзіков, Ю.Є. Кирилов, В.П. Дзюба, В.О. Іванченко // Теорія і практика сучасного природознавства : матеріали VІ Всеукр. наук.-практ. інтернет конф.: зб. наук. пр. – Херсон: Вид-во ПП Вишемирський В. С., 2017. – С. 35-44 ru
dc.identifier.isbn 978-617-7273-79-9
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1036
dc.description.abstract Постановка проблеми. Створення нових прогресивних технологій, які б забезпечували більш тривале зберігання цінних харчових властивостей сільськогосподарської продукції являється актуальним і на сьогоднішній день. Саме тому, зусилля всіх заготівельних і переробних організацій направлені на максимальне зниження втрат під час транспортування, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції. Постійно вдосконалюється їх матеріально-технічна база, впроваджуються нові технології. Стан вивчення проблеми. Загальновідомі труднощі, а деколи і неможливість тривалого зберігання продукції сільськогосподарського виробництва в стані біозу. Тому, для забезпечення збереження поживних якостей продукції, як правило, вдаються до зупинення або різкого гальмування в ній біологічних процесів. Досягають цього різноманітними фізичними чинниками: зміною температури, вологості, осмотичного тиску, опромінюванням, змінюючи склад газового середовища і ін. Цьому присвячені чисельні публікації і ряд фундаментальних робіт. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний ун-т ru
dc.subject Кафедра публічного управління та адміністрування ru
dc.title Тенденції розвитку і оцінка ефективності застосування мікрохвильових технологій для покращення зберігання сільськогосподарської продукції ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу