Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Шкарапата, Я.Є. | |
dc.contributor.author | Єзіков, В.І. | |
dc.contributor.author | Кирилов, Ю. Є. | |
dc.contributor.author | Дзюба, В.П. | |
dc.contributor.author | Іванченко, В.О. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-04T14:02:52Z | |
dc.date.available | 2020-03-04T14:02:52Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Тенденції розвитку і оцінка ефективності застосування мікрохвильових технологій для покращення зберігання сільськогосподарської продукції / Я.Є. Шкарапата, В.І. Єзіков, Ю.Є. Кирилов, В.П. Дзюба, В.О. Іванченко // Теорія і практика сучасного природознавства : матеріали VІ Всеукр. наук.-практ. інтернет конф.: зб. наук. пр. – Херсон: Вид-во ПП Вишемирський В. С., 2017. – С. 35-44 | ru |
dc.identifier.isbn | 978-617-7273-79-9 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1036 | |
dc.description.abstract | Постановка проблеми. Створення нових прогресивних технологій, які б забезпечували більш тривале зберігання цінних харчових властивостей сільськогосподарської продукції являється актуальним і на сьогоднішній день. Саме тому, зусилля всіх заготівельних і переробних організацій направлені на максимальне зниження втрат під час транспортування, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції. Постійно вдосконалюється їх матеріально-технічна база, впроваджуються нові технології. Стан вивчення проблеми. Загальновідомі труднощі, а деколи і неможливість тривалого зберігання продукції сільськогосподарського виробництва в стані біозу. Тому, для забезпечення збереження поживних якостей продукції, як правило, вдаються до зупинення або різкого гальмування в ній біологічних процесів. Досягають цього різноманітними фізичними чинниками: зміною температури, вологості, осмотичного тиску, опромінюванням, змінюючи склад газового середовища і ін. Цьому присвячені чисельні публікації і ряд фундаментальних робіт. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний ун-т | ru |
dc.subject | Кафедра публічного управління та адміністрування | ru |
dc.title | Тенденції розвитку і оцінка ефективності застосування мікрохвильових технологій для покращення зберігання сільськогосподарської продукції | ru |
dc.type | Article | ru |