dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-04T11:59:47Z |
|
dc.date.available |
2020-03-04T11:59:47Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Ряполова І. О. Превентивна система контролю виробництва яловичини за біологічними ризиками / І. О. Ряполова, Н. В. Новікова // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2018. – №4. – С. 202–207. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1033 |
|
dc.description.abstract |
В даній роботі визначені точки контролю та проведено аналіз біологічних ризиків під час забою бичків. Проведено оцінку ризиків мікробіологічної безпеки продуктів забою – яловичих туш та санітарно - мікробіологічний стан повітря, води, змивів з робочої поверхні столу, інструментів забою в умовах забійного пункту господарства.
Аналіз досліджень показав, що ефективний контроль якості яловичих туш в процесі первинної переробки в умовах забійного пункту господарства необхідно базувати на прогнозуванні, ідентифікації небезпечних чинників та управлінні ризиками. |
ru |
dc.publisher |
Херсонський національний технічний університет |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Превентивна система контролю виробництва яловичини за біологічними ризиками |
ru |
dc.title.alternative |
Preventive beef production control system for biological risks |
ru |
dc.type |
Article |
ru |