Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.date.accessioned | 2020-03-04T11:59:47Z | |
dc.date.available | 2020-03-04T11:59:47Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Ряполова І. О. Превентивна система контролю виробництва яловичини за біологічними ризиками / І. О. Ряполова, Н. В. Новікова // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2018. – №4. – С. 202–207. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1033 | |
dc.description.abstract | В даній роботі визначені точки контролю та проведено аналіз біологічних ризиків під час забою бичків. Проведено оцінку ризиків мікробіологічної безпеки продуктів забою – яловичих туш та санітарно - мікробіологічний стан повітря, води, змивів з робочої поверхні столу, інструментів забою в умовах забійного пункту господарства. Аналіз досліджень показав, що ефективний контроль якості яловичих туш в процесі первинної переробки в умовах забійного пункту господарства необхідно базувати на прогнозуванні, ідентифікації небезпечних чинників та управлінні ризиками. | ru |
dc.publisher | Херсонський національний технічний університет | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Превентивна система контролю виробництва яловичини за біологічними ризиками | ru |
dc.title.alternative | Preventive beef production control system for biological risks | ru |
dc.type | Article | ru |