Репозиторий Dspace

Превентивна система контролю виробництва яловичини за біологічними ризиками

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2020-03-04T11:59:47Z
dc.date.available 2020-03-04T11:59:47Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Ряполова І. О. Превентивна система контролю виробництва яловичини за біологічними ризиками / І. О. Ряполова, Н. В. Новікова // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2018. – №4. – С. 202–207. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1033
dc.description.abstract В даній роботі визначені точки контролю та проведено аналіз біологічних ризиків під час забою бичків. Проведено оцінку ризиків мікробіологічної безпеки продуктів забою – яловичих туш та санітарно - мікробіологічний стан повітря, води, змивів з робочої поверхні столу, інструментів забою в умовах забійного пункту господарства. Аналіз досліджень показав, що ефективний контроль якості яловичих туш в процесі первинної переробки в умовах забійного пункту господарства необхідно базувати на прогнозуванні, ідентифікації небезпечних чинників та управлінні ризиками. ru
dc.publisher Херсонський національний технічний університет ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Превентивна система контролю виробництва яловичини за біологічними ризиками ru
dc.title.alternative Preventive beef production control system for biological risks ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись