Репозиторий Dspace

Схеми сертифікації для переробників сільськогосподарської та харчової продукції

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Новікова, Н. В.
dc.contributor.author Ряполова, Ірина ru
dc.date.accessioned 2020-03-04T11:49:47Z
dc.date.available 2020-03-04T11:49:47Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Новікова Н.В., Ряполова І.О. Схеми сертифікації для переробників сільськогосподарської та харчової продукції. Вісник ХНТУ. Херсон, 2018. № 4(67). С. 196-201. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1032
dc.description.abstract В статті розглянуто суть, зміст та основні принципи системи сертифікації сільськогосподарської та харчової продукції. Наведено схему міжнародних стандартів управління якістю ІSO 9000, досліджено три моделі забезпечення якості, що входять до складу стандартів серії ISO 9000, та відображають різні види (поєднання) виробничих етапів підприємства, а також вивчено комплекс міжнародних стандартів якості у харчовій промисловості ru
dc.publisher Херсонський національний технічний університет ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Схеми сертифікації для переробників сільськогосподарської та харчової продукції ru
dc.title.alternative Standards and schemes for certification for agricultural and food processors ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись