dc.contributor.author |
Новікова, Н. В. |
|
dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
ru |
dc.date.accessioned |
2020-03-04T11:49:47Z |
|
dc.date.available |
2020-03-04T11:49:47Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Новікова Н.В., Ряполова І.О. Схеми сертифікації для переробників сільськогосподарської та харчової продукції. Вісник ХНТУ. Херсон, 2018. № 4(67). С. 196-201. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1032 |
|
dc.description.abstract |
В статті розглянуто суть, зміст та основні принципи системи сертифікації сільськогосподарської та харчової продукції. Наведено схему міжнародних стандартів управління якістю ІSO 9000, досліджено три моделі забезпечення якості, що входять до складу стандартів серії ISO 9000, та відображають різні види (поєднання) виробничих етапів підприємства, а також вивчено комплекс міжнародних стандартів якості у харчовій промисловості |
ru |
dc.publisher |
Херсонський національний технічний університет |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Схеми сертифікації для переробників сільськогосподарської та харчової продукції |
ru |
dc.title.alternative |
Standards and schemes for certification for agricultural and food processors |
ru |
dc.type |
Article |
ru |