00 DSpace/Manakin Repository

Інноваційні технології соусів з біологічно активними добавками

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Антоненко, Артем
dc.contributor.author Бровенко, Тетяна
dc.contributor.author Грищенко, Ігор
dc.contributor.author Приходько, Ксенія
dc.contributor.author Землина, Юлія
dc.contributor.author Криворучко, Мирослав
dc.contributor.author Неїленко, Сергій
dc.contributor.author Толок, Галина
dc.date.accessioned 2020-03-04T11:14:37Z
dc.date.available 2020-03-04T11:14:37Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Антоненко А.В., Бровенко Т.В., Грищенко И.Н., Дзюндзя О.В., Землина Ю.В., Криворучко М.Ю., Неиленко С.М., Приходько К.А., Толок Г.А. Інноваційні технології соусів з біологічно активними добавками //Уровень развития техники и технологий в XXI веке. Часть 1: Серия монографий / [авт.кол. : М.В. Князева, В.М. Крамар, И.Я. Львович, А.П. Преображенский, А.Н. Романюк и др.]. – Одесса: КУПРИЕНКО С.В, 2019 – С. 16-60. – (Серия «Уровень развития техники и технологий в XXI веке», Часть 1) ru
dc.identifier.issn 978-617-7414-75-8
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1030
dc.description.abstract Наукова стратегія та методологія конструювання функціональних продуктів харчування передбачає модифікацію традиційних технологій, що забезпечує підвищен ня вмісту у продуктах есенціальних інгредієнтів до рівня, співвідносного з фізіологічними нормами споживання. Перспективним є виробництво соусів функціонального призначення за рахунок збагачення їх біологічноактивними компонентами. Наведенно дослідження інноваційних технологій соусної продукції. ru
dc.publisher Куприенко С. В. ru
dc.subject функціональні продукти
dc.subject дієтичні добавки
dc.subject композиційна суміш
dc.subject гуміарабік
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Інноваційні технології соусів з біологічно активними добавками ru
dc.type Book chapter ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу