Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Антоненко, Артем | |
dc.contributor.author | Бровенко, Тетяна | |
dc.contributor.author | Грищенко, Ігор | |
dc.contributor.author | Приходько, Ксенія | |
dc.contributor.author | Землина, Юлія | |
dc.contributor.author | Криворучко, Мирослав | |
dc.contributor.author | Неїленко, Сергій | |
dc.contributor.author | Толок, Галина | |
dc.date.accessioned | 2020-03-04T11:14:37Z | |
dc.date.available | 2020-03-04T11:14:37Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Антоненко А.В., Бровенко Т.В., Грищенко И.Н., Дзюндзя О.В., Землина Ю.В., Криворучко М.Ю., Неиленко С.М., Приходько К.А., Толок Г.А. Інноваційні технології соусів з біологічно активними добавками //Уровень развития техники и технологий в XXI веке. Часть 1: Серия монографий / [авт.кол. : М.В. Князева, В.М. Крамар, И.Я. Львович, А.П. Преображенский, А.Н. Романюк и др.]. – Одесса: КУПРИЕНКО С.В, 2019 – С. 16-60. – (Серия «Уровень развития техники и технологий в XXI веке», Часть 1) | ru |
dc.identifier.issn | 978-617-7414-75-8 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1030 | |
dc.description.abstract | Наукова стратегія та методологія конструювання функціональних продуктів харчування передбачає модифікацію традиційних технологій, що забезпечує підвищен ня вмісту у продуктах есенціальних інгредієнтів до рівня, співвідносного з фізіологічними нормами споживання. Перспективним є виробництво соусів функціонального призначення за рахунок збагачення їх біологічноактивними компонентами. Наведенно дослідження інноваційних технологій соусної продукції. | ru |
dc.publisher | Куприенко С. В. | ru |
dc.subject | функціональні продукти | |
dc.subject | дієтичні добавки | |
dc.subject | композиційна суміш | |
dc.subject | гуміарабік | |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Інноваційні технології соусів з біологічно активними добавками | ru |
dc.type | Book chapter | ru |