Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Любенко, Оксана | |
dc.contributor.author | Кривий, Владислав | |
dc.date.accessioned | 2020-03-04T10:56:20Z | |
dc.date.available | 2020-03-04T10:56:20Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Любенко, О. І. Підвищення якості харчових яєць в умовах виробництва філії «Чорнобаївське» Приватного акціонерного товариства «Агрохолдинг Авангард» / О. І. Любенко, В. В. Кривий // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.107: Сільськогосподарські науки. - С. 209-212 | ru |
dc.identifier.issn | 2226-0099 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1029 | |
dc.description.abstract | У статті викладено матеріал з актуальних питань щодо покращення технології виробництва харчових яєць, а саме підвищення якості та товарності харчового яйця в умовах виробництва філії «Чорнобаївське» Приватного акціонерного товариства «Агрохолдинг Авангард». | ru |
dc.description.abstract | The article presents the material of topical issues on improving the technology of production of food eggs, namely, improving the quality and marketability of food eggs under production conditions of “Chernobaevskoye” branch of the private joint-stock company “Agroholding Avangard”. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | продуктивність | ru |
dc.subject | несучість | ru |
dc.subject | щільність яєць | ru |
dc.subject | товарність | ru |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | ru |
dc.title | Підвищення якості харчових яєць в умовах виробництва філії «Чорнобаївське» Приватного акціонерного товариства «Агрохолдинг Авангард» | ru |
dc.title.alternative | The ways to improve the quality of food eggs under production conditions of “Chernobaevskoe” branch of the Private joint-stock company “Agroholding Avangard” | ru |
dc.type | Article | ru |