dc.contributor.author |
Виходець, Д. |
|
dc.contributor.author |
Вогнівенко, Л.П. |
|
dc.date.accessioned |
2024-12-30T09:57:45Z |
|
dc.date.available |
2024-12-30T09:57:45Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Виходець, Д., Вогнівенко, Л.П. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ//«Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості»: ІІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених: тези доповідей, Херсон, 14 травня 2024 р. [Електронне видання] – Кропивницький: ХДАЕУ, 2024.- С.103-105 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10248 |
|
dc.description.abstract |
Безпека харчових продуктів - це поняття, що включає в себе обробку, підготовку та
зберігання харчових продуктів таким чином, щоб запобігти хворобам харчового походження.
Мається на увазі, що виробники та реалізатори продуктів харчування повинні дотримуватись
низки процедур, щоб уникнути потенційно серйозних небезпек для здоров'я. Як відзначає
ВООЗ, достатня кількість безпечного та збалансованого харчування є важливим фактором для
підтримки життя та укріплення здоров'я. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ХДАЕУ |
ru |
dc.title |
ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
ru |
dc.type |
Article |
ru |