DSpace Repository

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

Show simple item record

dc.contributor.author Виходець, Д.
dc.contributor.author Вогнівенко, Л.П.
dc.date.accessioned 2024-12-30T09:57:45Z
dc.date.available 2024-12-30T09:57:45Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Виходець, Д., Вогнівенко, Л.П. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ//«Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості»: ІІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених: тези доповідей, Херсон, 14 травня 2024 р. [Електронне видання] – Кропивницький: ХДАЕУ, 2024.- С.103-105 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10248
dc.description.abstract Безпека харчових продуктів - це поняття, що включає в себе обробку, підготовку та зберігання харчових продуктів таким чином, щоб запобігти хворобам харчового походження. Мається на увазі, що виробники та реалізатори продуктів харчування повинні дотримуватись низки процедур, щоб уникнути потенційно серйозних небезпек для здоров'я. Як відзначає ВООЗ, достатня кількість безпечного та збалансованого харчування є важливим фактором для підтримки життя та укріплення здоров'я. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account