dc.contributor.author |
Качур, Г. |
|
dc.contributor.author |
Вогнівенко, Л.П. |
|
dc.date.accessioned |
2024-12-30T09:53:24Z |
|
dc.date.available |
2024-12-30T09:53:24Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Качур Г., Вогнівенко Л.П. КЛОНУВАННЯ ТВАРИН//Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості».- ХДАЕУ, 2024.-С.50-52 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10247 |
|
dc.description.abstract |
Клонування тварин відкриває широкі можливості для покращення якості
сільськогосподарської продукції та забезпечення стійкості у вирощуванні тварин. Шляхом
вдосконалення генетичних ліній у сільськогосподарських тварин можна досягти покращення
таких важливих параметрів, як виробництво м'яса, молока чи яєць, а також збільшення
стійкості до хвороб та шкідників. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ХДАЕУ |
ru |
dc.title |
КЛОНУВАННЯ ТВАРИН |
ru |
dc.type |
Article |
ru |