Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Качур, Г.
dc.contributor.author Вогнівенко, Л.П.
dc.date.accessioned 2024-12-30T09:53:24Z
dc.date.available 2024-12-30T09:53:24Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Качур Г., Вогнівенко Л.П. КЛОНУВАННЯ ТВАРИН//Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості».- ХДАЕУ, 2024.-С.50-52 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10247
dc.description.abstract Клонування тварин відкриває широкі можливості для покращення якості сільськогосподарської продукції та забезпечення стійкості у вирощуванні тварин. Шляхом вдосконалення генетичних ліній у сільськогосподарських тварин можна досягти покращення таких важливих параметрів, як виробництво м'яса, молока чи яєць, а також збільшення стійкості до хвороб та шкідників. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title КЛОНУВАННЯ ТВАРИН ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу