Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Качур, Г. | |
dc.contributor.author | Вогнівенко, Л.П. | |
dc.date.accessioned | 2024-12-30T09:53:24Z | |
dc.date.available | 2024-12-30T09:53:24Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Качур Г., Вогнівенко Л.П. КЛОНУВАННЯ ТВАРИН//Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості».- ХДАЕУ, 2024.-С.50-52 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10247 | |
dc.description.abstract | Клонування тварин відкриває широкі можливості для покращення якості сільськогосподарської продукції та забезпечення стійкості у вирощуванні тварин. Шляхом вдосконалення генетичних ліній у сільськогосподарських тварин можна досягти покращення таких важливих параметрів, як виробництво м'яса, молока чи яєць, а також збільшення стійкості до хвороб та шкідників. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ХДАЕУ | ru |
dc.title | КЛОНУВАННЯ ТВАРИН | ru |
dc.type | Article | ru |