00 DSpace/Manakin Repository

Сучасні тенденції використання рослинної сировини для харчового виробництва

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Сенатор, Олександр Іванович
dc.contributor.author Япрінцев, Віталій Сергійович
dc.date.accessioned 2024-12-28T18:58:59Z
dc.date.available 2024-12-28T18:58:59Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10234
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject якість ru
dc.subject безпечність ru
dc.subject функціональні продукти харчування ru
dc.subject безглютенова продукція ru
dc.title Сучасні тенденції використання рослинної сировини для харчового виробництва ru
dc.type Thesis ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу