Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Горач, Ольга Олексіївна | |
dc.contributor.author | Сенатор, Олександр Іванович | |
dc.contributor.author | Япрінцев, Віталій Сергійович | |
dc.date.accessioned | 2024-12-28T18:58:59Z | |
dc.date.available | 2024-12-28T18:58:59Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10234 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; | |
dc.subject | харчова промисловість | ru |
dc.subject | якість | ru |
dc.subject | безпечність | ru |
dc.subject | функціональні продукти харчування | ru |
dc.subject | безглютенова продукція | ru |
dc.title | Сучасні тенденції використання рослинної сировини для харчового виробництва | ru |
dc.type | Thesis | ru |