Репозиторий Dspace

Сучасні тенденції використання рослинної сировини для харчового виробництва

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Сенатор, Олександр Іванович
dc.contributor.author Япрінцев, Віталій Сергійович
dc.date.accessioned 2024-12-28T18:58:59Z
dc.date.available 2024-12-28T18:58:59Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10234
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject якість ru
dc.subject безпечність ru
dc.subject функціональні продукти харчування ru
dc.subject безглютенова продукція ru
dc.title Сучасні тенденції використання рослинної сировини для харчового виробництва ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись