00 DSpace/Manakin Repository

Нові виклики та можливості в освіті за спеціальністю – харчові технології з урахуванням потреб здобувачів.

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Сумська, Ольга
dc.contributor.author Резнікова, Вероніка
dc.date.accessioned 2024-12-26T17:41:03Z
dc.date.available 2024-12-26T17:41:03Z
dc.date.issued 2024-04
dc.identifier.citation Сумська О. П., Резнікова В. В. Нові виклики та можливості в освіті за спеціальністю – харчові технології з урахуванням потреб здобувачів. Синергія науки і бізнесу у повоєнному відновленні регіонів України : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (ХНТУ, 24–26 квітня 2024 року) у 3-х т. ; Т. 3 / за ред. О. В. Чепелюк. – Одеса : Олді+, 2024. – 372 с., С.279-282. ru
dc.identifier.issn ISВN 978-966-289-911-5 (Т. 3)
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10232
dc.description.abstract Загальними цілями цього дослідження були: визначити поточні проблеми і можливості стану освіти за спеціальністю – Харчові технології; запропонувати рекомендації (за потреби) щодо додаткових напрямів і тем для майбутніх навчальних програм. Харчова наука та технологія (FST) і особливо харчова інженерія (FE) потребують переоцінити своє бачення та розширити сферу охоплення до важливих суспільних рушійних сил, таких як здоров’я та благополуччя.. Інновації та підприємництво є ключовими факторами, які забезпечують додану цінність для харчових систем. Доцільно виділити такі основні моменти: треба наголосити на інтеграції або конвергенції науки про харчування та FST&E через відсутність фактичної співпраці; потрібно визначити нові шляхи для кращого задоволення очікувань майбутніх випускників і здобувачів освіти; необхідно реалізувати новітні можливості освіти та навчання за спеціальністю – Харчові технології, а також нові теми, які мають бути включені до майбутніх навчальних програм. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Синергія науки і бізнесу у повоєнному відновленні регіонів України ru
dc.subject виклики, можливості, освіта, потреби здобувачів, харчові технорлогії ru
dc.title Нові виклики та можливості в освіті за спеціальністю – харчові технології з урахуванням потреб здобувачів. ru
dc.title.alternative New challenges and opportunities in education in the specialty - food technology, taking into account the needs of applicants ru
dc.title.alternative New challenges and opportunities in education in the specialty - food technology, taking into account the needs of applicants ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу