Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Сумська, Ольга | |
dc.contributor.author | Резнікова, Вероніка | |
dc.date.accessioned | 2024-12-26T17:41:03Z | |
dc.date.available | 2024-12-26T17:41:03Z | |
dc.date.issued | 2024-04 | |
dc.identifier.citation | Сумська О. П., Резнікова В. В. Нові виклики та можливості в освіті за спеціальністю – харчові технології з урахуванням потреб здобувачів. Синергія науки і бізнесу у повоєнному відновленні регіонів України : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (ХНТУ, 24–26 квітня 2024 року) у 3-х т. ; Т. 3 / за ред. О. В. Чепелюк. – Одеса : Олді+, 2024. – 372 с., С.279-282. | ru |
dc.identifier.issn | ISВN 978-966-289-911-5 (Т. 3) | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10232 | |
dc.description.abstract | Загальними цілями цього дослідження були: визначити поточні проблеми і можливості стану освіти за спеціальністю – Харчові технології; запропонувати рекомендації (за потреби) щодо додаткових напрямів і тем для майбутніх навчальних програм. Харчова наука та технологія (FST) і особливо харчова інженерія (FE) потребують переоцінити своє бачення та розширити сферу охоплення до важливих суспільних рушійних сил, таких як здоров’я та благополуччя.. Інновації та підприємництво є ключовими факторами, які забезпечують додану цінність для харчових систем. Доцільно виділити такі основні моменти: треба наголосити на інтеграції або конвергенції науки про харчування та FST&E через відсутність фактичної співпраці; потрібно визначити нові шляхи для кращого задоволення очікувань майбутніх випускників і здобувачів освіти; необхідно реалізувати новітні можливості освіти та навчання за спеціальністю – Харчові технології, а також нові теми, які мають бути включені до майбутніх навчальних програм. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Синергія науки і бізнесу у повоєнному відновленні регіонів України | ru |
dc.subject | виклики, можливості, освіта, потреби здобувачів, харчові технорлогії | ru |
dc.title | Нові виклики та можливості в освіті за спеціальністю – харчові технології з урахуванням потреб здобувачів. | ru |
dc.title.alternative | New challenges and opportunities in education in the specialty - food technology, taking into account the needs of applicants | ru |
dc.title.alternative | New challenges and opportunities in education in the specialty - food technology, taking into account the needs of applicants | ru |
dc.type | Article | ru |