dc.contributor.author |
Сумська, Ольга |
|
dc.contributor.author |
Резнікова, Вероніка |
|
dc.date.accessioned |
2024-12-26T17:41:03Z |
|
dc.date.available |
2024-12-26T17:41:03Z |
|
dc.date.issued |
2024-04 |
|
dc.identifier.citation |
Сумська О. П., Резнікова В. В. Нові виклики та можливості в освіті за спеціальністю – харчові технології з урахуванням потреб здобувачів. Синергія науки і бізнесу у повоєнному відновленні регіонів України : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (ХНТУ, 24–26 квітня 2024 року) у 3-х т. ; Т. 3 / за ред. О. В. Чепелюк. – Одеса : Олді+, 2024. – 372 с., С.279-282. |
ru |
dc.identifier.issn |
ISВN 978-966-289-911-5 (Т. 3) |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10232 |
|
dc.description.abstract |
Загальними цілями цього дослідження були: визначити поточні
проблеми і можливості стану освіти за спеціальністю – Харчові
технології; запропонувати рекомендації (за потреби) щодо додаткових
напрямів і тем для майбутніх навчальних програм.
Харчова наука та технологія (FST) і особливо харчова інженерія
(FE) потребують переоцінити своє бачення та розширити сферу
охоплення до важливих суспільних рушійних сил, таких як здоров’я та
благополуччя.. Інновації та підприємництво є ключовими факторами, які
забезпечують додану цінність для харчових систем. Доцільно виділити такі основні моменти: треба наголосити на інтеграції або конвергенції науки про харчування та
FST&E через відсутність фактичної співпраці; потрібно визначити нові
шляхи для кращого задоволення очікувань майбутніх випускників і
здобувачів освіти; необхідно реалізувати новітні можливості освіти та
навчання за спеціальністю – Харчові технології, а також нові теми, які
мають бути включені до майбутніх навчальних програм. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Синергія науки і бізнесу у повоєнному відновленні регіонів України |
ru |
dc.subject |
виклики, можливості, освіта, потреби здобувачів, харчові технорлогії |
ru |
dc.title |
Нові виклики та можливості в освіті за спеціальністю – харчові технології з урахуванням потреб здобувачів. |
ru |
dc.title.alternative |
New challenges and opportunities in education in the specialty - food technology, taking into account the needs of applicants |
ru |
dc.title.alternative |
New challenges and opportunities in education in the specialty - food technology, taking into account the needs of applicants |
ru |
dc.type |
Article |
ru |