Репозиторий Dspace

Innovative development of production of functional food products in southern Ukraine

Показать сокращенную информацию

dc.date.accessioned 2024-12-26T17:09:59Z
dc.date.available 2024-12-26T17:09:59Z
dc.date.issued 2024-09
dc.identifier.citation Sumska O.P., Protsenko Н.Y. Іnnovative development of production of functional food products in Southern Ukraine. Сучасні вектори розвитку аграрної науки: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (ХДАЕУ, 17-18 вересня 2024 року). Херсон: ХДАЕУ, 2024. 920 с., С.304-309. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10231
dc.description.abstract One of the important directions of innovative development in the food industry is the production of products enriched with hydrocolloids obtained from Black Sea algae. Southern region of Ukraine has unique natural and climatic conditions that allow effective use of local resources to create high-quality and healthy products.The obtained data on the chemical and physical-mechanical properties of "PZF" carrageenan solutions indicate the expediency of continuing research with the aim of forming viscous solutions for structured food products with the expansion of their functional purpose. ru
dc.language.iso en ru
dc.publisher Сучасні вектори розвитку аграрної науки ru
dc.subject Innovation, functional food products, Southern Ukraine, Black Sea algae, food technology ru
dc.title Innovative development of production of functional food products in southern Ukraine ru
dc.title.alternative Інноваційні напрямки виробництва функціональних харчових продуктів на Півдні України ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись